ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΛΗΣ

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

        ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ  

     Η Super Sport Α.Ε. κατασκευάζει μεγάλο αριθμό των προϊόντων αθλητικού εξοπλισμού που εμπορεύεται. Με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες-συνεργάτες της, έχει προχωρήσει παράλληλα σε αποκλειστική αντιπροσώπευση και σύναψη συνεργασιών με εταιρείες του εξωτερικού, διαθέτοντας έτσι, όλο το φάσμα των ειδών εξοπλισμού αθλημάτων και αθλητικών χώρων.

     Η Super Sport A.E. διαθέτει προϊόντα εξοπλισμού στίβου, ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, καθώς και αθλοπαιδιών (basketball, volleyball, football, mini football, handball, ping-pong, hockey, baseball, softball κλπ). Όλα τα προϊόντα των εταιρειών είναι πιστοποιημένα από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες για το κάθε άθλημα π.χ. FIBA, IAAF, FIFA, IWF, IHF, FIG, FIVB κ.ο.κ. και διατίθενται όλες οι Τεχνικές Περιγραφές για τα είδη αυτά.

     Μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία της εταιρείας, ήταν αυτή με την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, όπου επελέγη ως ανάδοχος προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης αθλητικού εξοπλισμού, κατά τη διάρκεια των Αθλητικών Διοργανώσεων, των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Η συνεργασία αυτή αφορούσε στο σύνολο των Ολυμπιακών Αθλημάτων, καθώς και στην προμήθεια υποστηρικτικού υλικού και ειδικών κατασκευών.

Προϊόντα 1/2
Προϊόντα 2/2

   SITE MAP

 

 

 

 

Designed by PowerSite © 2005 Super Sport A.E.