ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΛΗΣ

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

        ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ  

     Η Super Sport A.E. ιδρύθηκε το 1964 και δραστηριοποιείται στους κλάδους της κατασκευής και εμπορίας Εξοπλισμού Αθλητικών Χώρων, Γηπέδων, Γυμναστηρίων και Παιδότοπων εξωτερικών χώρων. Αντιπροσωπεύει με αποκλειστικότητα ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, ανά κλάδο, ενώ διαθέτει ιδιαίτερα σημαντικό πελατολόγιο ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων.

     Η Super Sport Α.Ε. διαθέτει ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια στον Ελλαδικό χώρο, στον τομέα που δραστηριοποιείται, σε μια έκταση 5.000 m2, στη βιομηχανική περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Από τον Σεπτέμβριο του 2005 λειτουργεί ο νέος χώρος έκθεσης και γραφείων διοίκησης, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, έκτασης 1.000 m2. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει εκθεσιακό χώρο και γραφεία στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

     Τα 40 και πλέον χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρείας, της έχουν προσδώσει σημαντική εμπειρία, που σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει την κατατάσσουν στους ηγέτες του κλάδου. Το σύνολο της παραγωγής των προϊόντων της Super Sport Α.Ε. πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές των Διεθνών και Ευρωπαϊκών προτύπων που εγγυώνται την αξιοπιστία και την ασφάλεια χρήσης τους. Η εταιρεία έχει πιστοποιημένο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2000 και σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης EN ISO 14001. Παράλληλα, ο Ε.Λ.Ο.Τ. πιστοποιεί τα προϊόντα που κατασκευάζονται από τη Super Sport A.E. για την εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων EN 1176 & EN 1177, στα όργανα Παιδότοπων εξωτερικών χώρων.
 

   SITE MAP

 

 

 

 

Designed by PowerSite © 2005 Super Sport A.E.