ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΛΗΣ

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

        ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ  

     Η δημιουργία ενός παιδότοπου πρέπει να γίνεται με βασικό κριτήριο την ασφάλεια των παιδιών. Η ασφάλεια των παιδότοπων απασχόλησε έντονα την Ευρωπαϊκή ΄Ένωση, με αποτέλεσμα τη δημιουργία προτύπων ασφαλείας (EN 1176▪1-7) για την κατασκευή των οργάνων.

    Η Super Sport Α.Ε, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο, είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα πρότυπα αυτά, ώστε τα όργανα και συγκροτήματα Παιδότοπων που κατασκευάζει να προσφέρουν χαρά στα παιδιά, χωρίς να τα θέτουν σε κινδύνους. Παράλληλα, όσα από τα εξαρτήματα εισάγονται είναι επίσης πλήρως πιστοποιημένα για την κατασκευή παιδότοπων και συνοδεύονται από Τεχνικές Περιγραφές.

    Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία χώρων παιχνιδιού για τα παιδιά, οι οποίοι προκαλούν τη φαντασία τους και βοηθούν στην άθληση τους. Οι έμπειροι σύμβουλοι πωλήσεων μελετούν τον κάθε χώρο με σκοπό να σχεδιάσουν κατάλληλες λύσεις για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών-συνεργατών, ενώ το εξειδικευμένο τμήμα σχεδιασμού δημιουργεί μοναδικές κατασκευές, με στόχο την αναβάθμιση του χώρου, αλλά και τη μέγιστη ικανοποίηση των παιδιών.
 

Προϊόντα 1/2
Προϊόντα 2/2

   SITE MAP

 

 

 

 

Designed by PowerSite © 2005 Super Sport A.E.